Verbouwing Brummen

Verbouwing Brummen

Door een groeiende gezinssituatie kwam de wens voor meer leefruimte en bergruimte.
De opdrachtgever wilde graag in deze woning blijven i.p.v te verhuizen, daarom is gekozen voor een verbouwing.

In deze opdracht is gedacht vanuit termen als hoofdgebouw en bouwgebouw.
Dit onderscheid is goed terug te zien in de totale verbouw.
Door een slimme oplossing in de opbouw van het dak van de berging kon de hoogte aangehouden worden van de garage zodat de berging zijn ondergeschikte functie behoud.
De vorm en hoogte van de “serre” geven goed weer dat dit bij het hoofdgebouw hoort.
Door toevoeging van een luifel wordt de directe warmte geweerd, kan men droog en uit de zon buiten zitten.

Uilswijze bouwkundig teken- en adviesbureau heeft binnen deze opdracht gezorgd voor het ontwerp tot uitvoeringstekeningen. Vanwege de afstand heeft de opdrachtgever de bouwbegeleiding ter plaatse zelf gedaan.

 

Geinspireerd?

Neem vrijblijvend contact op om uw plannen, dromen en wensen eens door te spreken. En dan komt u er snel achter wat Uilswijze kan betekenen voor u.